Juhan mietteitä palvelustamme

Vapaus on minulle hyvin tärkeä asia. Ilman vapautta meidän on vaikea tehdä asioita, jotka tuottavat iloa ja antavat elämään sisältöä – ja tämä ajatus kantaa myös palvelussamme.
Me Kototiimissä haluamme mahdollistaa omalta osaltamme asiakkaillemme vapautta. Tuemme kotona asumista kaikissa elämäntilanteissa ja tarjoamme välittävää ja luotettavaa palvelua. Tarkoituksenamme on tarjota mahdollisuus elää ja olla omassa kodissa mahdollisimman pitkään ja samalla saamme tarjottua omaisille vapautta helpottamalla huolenpidon taakkaa.

Tulin mukaan Kototiimiin melkeinpä vahingossa, ilman aiempaa kokemusta ja sen kummempaa tietoa alasta, mutta kuultuani mihin palvelu tähtää ja millä arvoilla ja tavoitteilla palvelua lähdetään tuottamaan, päätin hypätä mukaan ja tarjota kenttätyölle taustatukea omalla osaamisellani.
Tehtäväni Kototiimissä on pitää huoli siitä, että teknisellä puolella kaikki toimii ja varsinaisilla alan ammattilaisillamme on mahdollisuus keskittyä palvelumme tuottamiseen mahdollisimman vaivattomasti.

Asiakkaiden suhteen voin laittaa korteni kekoon lähinnä teknisen neuvonnan ja avustamisen kautta. Tämmöinen avustaminen voisi tulla kyseeseen vaikkapa uuden television käyttöönoton kanssa tai muussa vastaavanlaisessa tilanteessa – muut tehtävät jätän kuitenkin suosiolla ammattilaisillemme.

Oli palvelun tarve millainen tahansa, ota rohkeasti yhteyttä ja otetaan yhdessä selvää miten voimme auttaa!