Kotiapu vai kotipalvelu?

Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Ikääntyessä tarve pienelle avulle kasvaa. Sukulaiset eivät ehkä ennätä eikä naapureita kehtaa vaivata. Kototiimiltä saat avun vaikkapa arjen askareisiin, lääkärikäynteihin ja ruokailuun. Palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Vähennystä voi saada jopa 2400€ asti ja sen suuruus on 50% palvelun hinnasta. Vähennyksen voi saada itselleen ostamasta palvelusta, mutta myös vanhemmilleen ostamasta palvelusta.
Nyt siis kannattaa ilahduttaa iäkästä läheistään ja hankkia hänelle apua syksyn harmauteen. Ikäihmiselle voisi olla mielekästä saada seuraa ja mukavaa tekemistä yhdessä ammattitaitoisen kotiavun kanssa.

Tarjoamme esimerkiksi:

Arjen apua

Valmistamme yhdessä asiakkaan kanssa tai hänen puolestaan toivottuja kotiruokia ja leipomuksia. Valmistamme ja pakastamme useamman päivän tarpeet aina kerralla. Siivoamme kodin ja huolehdimme yleissiisteydestä sekä pyykkihuollosta. Avustamme asiakkaitamme tarvittaessa myös peseytymisessä. Luemme myös asiakkaan kanssa vaikkapa päivän lehteä tai kirjoja. Voimme katsella valokuvia ja auttaa muistelussa ja mukavien asioiden miettimisessä.

Asiointiapua

Käymme asiakkaan kanssa yhdessä tai asiakkaan puolesta kaupassa. Apua saa apua esimerkiksi pankki-, lääkäri – ja kampaamo- ja muussa vastaavassa asioinnissa. Tarvittaessa avustamme myös palvelun tilaamisessa asiakkaan kotiin.

Ulkoiluapua ja saattoapua

Olemme asiakkaan seurana kotona tai tapahtumissa, voimme käydä yhdessä kävelyllä, teatterissa, kaupassa tai vaikkapa sienessä.
Vietetään yhdessä mukavaa arkea!

Voit olla yhteydessä minuun, palvelemme sinua mielellämme!

Terkuin,
Kaisa
p. 0440292077