Kotipalvelu apuna siistiin ja puhtaaseen kotiin

Henriikan mietteitä puhtaasta kodista ja siisteydestä: 

Niin töissä, kuin kotona olen huomannut, että puhtaus ja järjestys tuottavat myös muita positiivisia asioita ympärilleen. Parhaimmillaan siisteys pysyy pitkään pienillä päivittäisillä teoilla. (Tosin sana pieni ei ihan päde meidän isommassa lapsiperheessämme, mutta se on toinen tarina se.)

Ei turhaan sanota, että puhtaus on puoli ruokaa. Niin kuin terveellinen ravinto, myös kodin pintojen puhdistaminen vaatii hieman vaivaa ja suunnittelua. Kodin puhtaudesta huolehtiminen on mielestäni yksi edellytys viihtyisyydelle ja hyvinvoinnille. Sitten kun pohja eli säännöllinen viikkosiivous on kunnossa, hienosäätöä voi tehdä voinnin ja mielenkiinnon mukaan.

Jos mieluummin nautit lopputuloksesta kuin työstä tai vointi ei salli imuriin tarttumista teemme siivouksen mielellämme puolestasi tai kanssasi. Meiltä saat apua sekä päivittäin tehtäviin siivous- ja järjestelytöihin sekä viikkosiivouksen tekemiseen. Mietitään sinulle sopiva ratkaisu yhdessä.

Ainakin seuraavat asiat olisi hyvä tehdä tai teettää kotona säännöllisesti:
* Lattioiden ja tasopintojen puhdistus tahroista ja irtoliasta.
* Roska-astioiden tyhjennys, kierrätyksestä huolehtiminen
* Tiskien tiskaaminen
* WC- ja suihkutilojen siivous

Siivoukseen riittää miedot puhdistusaineet, kun se tehdään säännöllisesti.
Myös imurin tehoon ja siivousvälineiden laatuun tulee kiinnittää huomioita. Hieman kostutettu siivouspyyhe imee pölyä paremmin kuin kuiva, joka nostattaa pölyä ilmaan.
Näissä asioissa autamme sinua tarpeen mukaan. Selkeästi harvemmin tehtäviä töitä ovat esimerkiksi uunin ja jääkaapin puhdistus, suihkutilojen perusteellinen siivous, ikkunoiden pesu jne. Saat halutessasi apua näihinkin kauttamme.  kototiimi-henriikka