Kototiimin syysterveiset!

kototiimi-gerli-kaisa

Terveisiä Kotitiimistä!
Syksy on saapunut ja Kototiimiläiset ovat iloisina täydessä työn touhussa. Kesälomat on pidetty ja nyt on kauniin kesän jälkeen voimia tehdä töitä reippaina ja ahkerina.

Kesän aikana meille on tullut paljon uusia, mukavia asiakkaita Raisiosta, Ruskolta ja Kaarinasta. On kunnia, että olette valinneet meidät. Osa asiakkaista maksaa koko palvelun itse ja saa kotitalousvähennyksen (50% tänä vuonna palvelun hinnasta). Osa asiakkaista on saanut kunnalta palvelusetelin ja maksaa osan palvelusta sillä. Olemme päässeet palvelusetelituottajiksi mm. Raisioon ja toimimme esim. suihkuapuna ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

Kototiimin palveluajatus, mistä pidämme kiinni, on kiireetön, kunnioittava palvelu. Asiakkaamme varaavat meiltä palvelun ja kertovat mitä, miten ja milloin haluavat palvelun saada.
Yhdessä sitten räätälöidään asiakkaalle soveltuva, taloudellisesti järkevä paketti ja koulutettu työntekijämme toimii sovitun mukaan. Asiakkaalla on kaksi vastuutyöntekijää ja jompi kumpi käy pääsääntöisesti hänen luonaan. Kun on pieni tiimi, tieto kulkee ja aina on tuttu henkilö tulossa.

Otamme vain rajoitetun määrän asiakkaita, hoidamme asiakkaat hyvin ja uskomme siihen, että hyvälle laadulle on tilausta. Meillä on vielä muutamia vapaita aikoja, joten kannattaa soittaa ja varata itselle tai läheiselle ”omahoitaja” avuksi arkipäivän pulmiin.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Terveisin,
Kaisa ja Gerli