Tarjous! Lahjakortteja edulliseen hintaan! Apua ja turvallisia palveluja asiointiin, kodinhoitoon ja muihin arkisiin askareisiin


Koronavirus leviää edelleen ja kontakteja tulee vähentää. Jokainen kauppareissu tai apteekkimatka, saattaa olla riski. Osa ihmisistä kuuluu riskiryhmään ja voi saada tartunnan helpommin kuin joku toinen. Sairaus saattaa myös olla vaarallisempi riskiryhmään kuuluvilla. Riskiryhmää ovat ikääntyneet ja sellaiset henkilöt, joilla on alhaisempi immuunipuolustus kuin muilla.
 
Olemme Kototiimissä rakentaneet, räätälöineet ja testanneet palveluja, joilla voimme auttaa ikääntyneitä ja muita riskiryhmään kuuluvia.
Palvelun voi tilata itselleen tai läheiselleen helposti, soittamalla meille – Ei siis tarvitse olla tietokonetta käytössä.
Voimme auttaa asioinneissa, vaikka kauppaan tai apteekkiin, voimme auttaa kauppalistan teossa, reseptien uusimisessa ja kaikessa sellaisessa, mikä vaatii netin käyttöä.
Voimme tehdä sähköiset asiat puolestanne, voimme hakea ostokset, sekä toimittaa ne kotiin.
 
Jokainen tarvitsee ruokatarvikkeita kaupasta, mutta kaikki eivät osaa tai pysty tilaamaan niitä netin kautta. Ja vaikka tilauksen osaisikin tehdä netissä, ei tavaroita saa välttämättä samalla tilauksella kotiin asti, saati tarvittaessa autettuna jääkaappiin ja pakastimeen saakka. Meiltä kauppapalvelun voi tilata kertaluontoisena tai jatkuvana esim. kerran viikossa tapahtuvana.
 
Turvallisuutta elämään tuo turvasoittopalvelu, jossa koulutettu hoitajamme soittaa asiakkaalle sovittuna aikana, kyselee vointia, neuvoo ja opastaa sekä lähettää asiakkaalle tarvittaessa lisäapua, jos tilanne sitä vaatii. Turvasoittopalvelu on edullinen ottaa käyttöön ja tarjoamme sen asiakkaalle joko jatkuvana palveluna tai kuukaudeksi kerrallaan.
 
Omaisilla saattaa olla myös kova huoli läheisestään, jota ei nyt uskalla mennä tapaamaan, ettei vahingossa tartuta läheiselleen koronavirusta.
Kototiimiltä voi varata käynnin, jolloin hoitajamme tarkastaa läheisenne voinnin ja soittaa halutessanne kuvapuhelun omaiselle.
Käytössämme on taitava digiohjaaja, joka auttaa ja ohjaa asiakkaitamme laitteiden käytössä, tarkistaa laitteiden toimivuuden ja asentaa esim. uudet laitteet.
Ohjaamme esimerkiksi Whatsapp-viestien lähetyksessä ja kuvapuheluissa, sähköpostin käyttöönotossa ja käytössä, puhelimen käytössä, television käyttöön liittyvissä ongelmissa (yksinkertaisin ongelma on patterin vaihto kaukosäätimeen tai kanavien uudelleen asennus) ja kaikessa muussa, mikä liittyy laitteisiin ja niiden käyttöön.

Soita ja tilaa lahjakortti:
 
Huolenpitopalvelu kuukaudeksi, kevyt (sisältää 1 tunnin palvelua/viikko arkipäivisin klo 8-16 välisenä aikana, asiakkaan tarpeen mukaan). Tarjoushinta 120 € (normaalihinta 140 €)
 
Huolenpitopalvelu kuukaudeksi, tukeva (sisältää 2 tuntia palvelua/viikko arkipäivisin klo 7-18 välisenä aikana, asiakkaan tarpeen mukaan). Tarjoushinta 240 € (normaalihinta 280 €)
 
Huolenpitopalvelu kuukaudeksi, kattava (sisältää yht. 12 tuntia palvelua klo 7-20 välisenä aikana, asiakkaan tarpeen mukaan eri käynneille jaoteltuna). Tarjoushinta 360 € (normaalihinta 420-800€)
 
Pidetään yhdessä huolta läheisistämme.
 
Terveisin Kaisa
Puh. 044 029 2077