Terveiset Palvelupäällikkö Gerliltä

Ajatus ihmisläheisen, turvallisen, tutun ja asiakasta kuuntelevan kotipalvelun tärkeydestä puhuttaa kovasti nyt, kun muunkinlaisesta palvelusta olemme saaneet lukea lehdistä ja kuunnella eri medioista. Kototiimillä on vahvana ajatus luoda sellaista palvelua, joka vastaa asiakkaillemme annettuun palvelulupaukseen: ”lempeästi lähellä”.
Hyvän ja laadukkaan palvelun takaajana toimii Kototiimin palvelupäällikkö Gerli.

Gerlillä on työkokemusta kotihoidosta jo yli viidentoista vuoden ajalta. Hän haluaa tehdä merkityksellistä työtä ja vaikuttaa kotiin annettavan palvelun kautta ihmisten hyvinvointiin.
Gerli haluaa myös kehittää kotihoitoamme ja auttaa kaikissa niissä toimissa, joissa apua tarvitaan.  Hän kokee, että on tärkeää arvostaa ihmisen elämää, koko sen elämänkaarta ja haluaa, että jokainen ihminen saisi oikeudenmukaista hoitoa ja hoivaa. Gerli rakastaa ihmisten kanssa työskentelyä sekä heidän auttamistaan ja ohjaamistaan.

Hän on helposti lähestyttävä, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Kototiimin tarina on alkanut ja saamme toteuttaa sitä, mitä olemme suunnitelleet.
Koko tiimillemme on tärkeää, miten onnistumme asiakkaamme kuuntelemisessa, itsemääräämisoikeuden toteutumisessa, ihmisarvon kunnioittamisen näkymisessä sekä työntekijöiden ehdottomassa luotettavuudessa.

Haluamme luoda suhdetta olemalla lempeästi lähellä.

kototiimi-gerli