Terveisiä Kaisalta!

Millainen kotipalvelun pitäisi olla?

Millainen kotipalvelun pitäisi olla, jotta palvelua haluaisi ostaa itselleen tai omalle läheiselleen? Mitä on turvallisuus, ihmisyys ja itsemääräämisoikeus kotihoidossa?

Olen ollut hoitoalalla yli 30-vuotta. Olen miettinyt ja kehittänyt pitkään palvelumallia, jolla tehtäisiin kotipalvelua lämmöllä, herkällä otteella, ammattitaitoa unohtamatta. Mietin miten olisimme myös helposti tavoitettavia ja asiakkaamme voisi antaa palautetta, vaikka päivittäin. Tämä onnistuu Kototiimissä sillä, että jokaisella asiakkaalla on vastuutyöntekijät, joihin saa yhteyden ja jonka kanssa voi suoraan sopia asioista. Oma työntekijä tuntee asiakkaan ja yhteydenpito on helppoa ja joustavaa. Meillä on joukko ammattilaisia, jotka pystyvät hyvään kotipalveluun ja laadukkaaseen kotisiivoukseen. Sen lisäksi heidän kanssaan on helppo luoda mukava ja lämmin palvelusuhde.

Ajatus ihmisläheisen, turvallisen, tutun ja asiakasta kuuntelevan kotipalvelun tärkeydestä on näinä hoivapalveluiden huonon maineen aikoina yhä kuumempi kysymys. Kohtaamme päivittäin vanhuksia, jotka ovat asuneet kotonaan pitkään puutteellisen palvelun varassa ja tunteneet olonsa turvattomiksi ja yksinäisiksi. On pelkoja palvelun laadusta ja siitä, riittääkö eläke tai palkka palvelun hankintaan.

Kun perustimme Kototiimi Oy:n meille oli päivän selvää, että palvelumme laatu on hyvää, palvelu on asiakasta kuuntelevaa ja turvallista. Palvelun tuli olla myös sellaista, että sen hankintaa voi harkita vaikkei olisikaan suuria tuloja. Halusimme luoda kohtuullisen hintaista palvelua, joka vastaisi annettuun palvelulupaukseemme ”lempeästi lähellä”.

Meillä on juuri sellainen palvelu tarjottavana! Palvelu on laadukasta ja hinta on edullinen. Esimerkiksi säännöllinen kotisiivous kustantaisi kotitalousvähennyksen jälkeen 19,5 € per tunti.
Säännöllinen palvelu ikäihmiselle tehdään todella edulliseen hintaan; kotitalousvähennyksen jälkeen hinta on vain 15,75 € per tunti. Tunnissa ehtii paljon, kahdessa tunnissa ehtii vaikka mitä. Kahdesta tunnistakaan viikossa ei kerry mahdoton hinta ja sen pystyy kustantamaan, vaikkei eläke olisi suuri. Kotitalousvähennyksen jälkeen säännöllisen palvelun hinnaksi jää vain 126 € kuukaudessa. Autamme asiakkaitamme kotitalousvähennyksen hakemisessa ja autamme myös muiden etujen ja tukien hakemisessa esim. hoitotuki, palvelusetelit, veroedut, vapaa-ajan matkakortti ja muut asiakkaalle mahdollisesti kuuluvat edut.

Kototiimi toimii kiireettömästi sekä huomaavaisesti. Teemme yhteistyötä asiakkaan lähipiirin kanssa. Toteutamme sitä, mitä olemme suunnitelleet ja luvanneet. Meille on tärkeää, miten onnistumme asiakkaamme kuuntelemisessa, itsemääräämisoikeuden toteutumisessa, ihmisarvon kunnioittamisen näkymisessä sekä työntekijöiden ehdottomassa luotettavuudessa. Haluamme luoda suhdetta kanssanne olemalla lempeästi lähellä.

Voit olla yhteydessä minuun, palvelemme sinua mielellämme!

Terkuin,
Kaisa